Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Když v pondělí uveřejnil deník Právo materiál o tom, že jsou herci David Matásek a Jan Dolanský stíhaní v aféře úplatků komisařů autoškol, tvrdili oba, že o ničem nevědí a dělali, že je to pro ně velká novinka. Jenže už čtrnáct dní před tím se jich na údajné obvinění policií ptala redakce Super.cz, takže o zprávách, jež o nich kolují, vědí oba setsakramentsky dobře. I když oba vyšetřování kvůli prý uplaceným papírům na motorky popírají, Super.cz má informaci, jak si měli převzít obvinění!

„Jsem ve Slovinsku, o ničem nevím,“ napsal Právu Matásek, hvězda nového seriálu televize Prima Obchoďák. Že ale takové podezření existuje, věděl již minimálně dva týdny. „Co je to za hloupost? Vždyť já mám plný počet bodů!“ hájil se před redaktorem Super.cz tehdy, nakonec slušně popřál příjemný den a zavěsil. A Jan Dolanský, hlas stanice Prima Cool, od té doby jede stále stejnou písničku. „Co je to za blbost? Nemůžete si takhle v létě vymyslet nějakou lepší legraci?“ tvrdil nám zkraje srpna podobně, jako nyní redaktorům Práva. Že by ale stejnou kachnu od lidí blízkých policii získali dva redaktoři nezávisle na sobě, kteří se ani neznají, tomu asi nikdo neuvěří.

A podle zpráv z dobře informovaných zdrojů nemá být pravda, že by herci zatím policií nebyli obviněni. „Pan Dolanský si byl obvinění převzít na hospodářské kriminálce Karlových Varů, David Matásek ho dostal do Prahy poštou. Bylo to doporučeně a převzal si ho,“ tvrdí naše spojka.

Pokud jsou oba herci opravdu vyšetřovaní z uplácení, nelze se jejich zapírání divit. Vždyť jde o vážný trestný čin, a kdyby se podezření potvrdilo, utrpěla by jejich pověst a připravilo by je to jistě o podstatnou část jejich příjmů.

Reklama

Další články

Načítám