Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Jana Adamcová (52) včera s úlevou a s denním předstihem oproti původnímu plánu opustila Nemocnici Na Homolce a vrátila se po nepříjemné operaci vyhřezlé plotýnky k milované rodině.

V neděli si z nemocnice odskočila na rodinnou oslavu narozenin syna Daníka, kterou měl tentokrát plně ve své režii její manžel Jiří Adamec. „Bylo to úžasné a Jirka vše zvládl připravit skvěle. Já jsem to celé sledovala z lůžka,“ přiznala Super.cz Jana. Včera odpoledne ji z nemocnice pustili domů nastálo.

Jana po náročné operaci a následné rekonvalescenci pocítila obrovskou úlevu. „Vůbec se to nedá srovnat. Již se cítím podstatně lépe. Ještě podle lékařů nemohu sedět. Jen stát a ležet, ale v pátek už se poprvé chystám do práce. Domluvili jsme se, že zprávy budu moderovat ve stoje,“ přiznala Jana, která i poslední den pobytu na nadstandardním pokoji přijímala návštěvy.

Například MUDr. Ivanu Němečkovou, na jejíž kliniku estetické medicíny pravidelně dochází. „Jsem ráda, že jsme stihly probrat novinky posledních týdnů a v prvních obrysech probrat plánovanou cestu do španělské Sierry Nevady, kde jsou výborné podmínky nejen pro děti, ale i začínající lyžaře,“ uzavřela Adamcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám