Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tato krásná bruneta se jmenuje Lenka Benešová (25) a znát ji můžete z reportáží například v Televizních novinách. Tam ji ovšem neuvidíte jen tak v plavkách, takže napravujeme škodu a vy se můžete v naší fotogalerii pokochat podívanou na její krásné tělo.

Svou kariéru začala Lenka před čtyřmi lety jako moderátorka jednoho z pražských rádií. Na Novu nastoupila letos v dubnu a specializuje se na reportáže z oblasti lifestylu, což s sebou mnohdy nese kuriózní zážitky. Tím největším pro ni byla konzumace sarančat a cvrčků.

Právě v rádiu také potkala svého tehdejšího přítele, dnes sportovního redaktora Petra Suchoně (28), se kterým krátce tvořili páreček.  „S Petrem jsme se potkali v rádiu, kde jsme oba dva před lety pracovali. Z mé strany to byla láska na první pohled,“ přiznala brunetka, která se s Petrem potkává i dnes. Žádná averze mezi bývalými milenci však nepanuje.

„Nyní se potkáváme v práci, ale nečekejte žádné nevraživé pohledy. Naopak, myslím, že máme přátelský vztah a tak to i zůstane. Vím, že i dnes, když jsme pouze kolegové, u něj najdu oporu, kdykoliv budu potřebovat a i já mu moc fandím,“ dodala Lenka.

Reklama

Další články

Načítám