Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z plánované svatby Britney Spears (42) nedávno k velkému překvapení veřejnosti sešlo, ale zpěvačka rozchod se snoubencem Jasonem Trawickem bere s klidnou hlavou. Zásnubní prsten za 90 tisíc dolarů Jasonovi vrátila a dnes je opět svobodnou ženou. Proč tedy nevyrazit ven v pořádně sexy modelu? Britney se totiž oblékla do minišatů starorůžové barvy, pod které si nevzala podprsenku. Volný střih a zavazování za krkem pak způsobily, že zpěvačka měla co dělat, aby ňadra uhlídala na svém místě.

I když se zdálo, že Britney po rozchodu s Jasonem a vyšachování z role porotkyně amerického X Factoru neprožívá zrovna šťastné období, možná je tomu právě naopak. Britney totiž nabrala nový dech, když získala lukrativní kontrakt na 200 miliónů dolarů.

V přepočtu 3,85 miliardy korun by si měla vydělat za sérii koncertů v lasvegaském hotelovém komplexu Caesars Palace. Podobnou nabídku v minulosti získali například Elton John, Céline Dion nebo Shania Twain, ale Britney by si měla přijít na zdaleka největší balík peněz. Mnohamiliónová zmařená smlouva na porotcování v dalších dvou sériích X Factoru tak zpěvačku nemusí vůbec trápit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám