Hlavní obsah
Článek

Jeden z nejlepších světových desetibojařů Roman Šebrle (49) se neváhal svléknout přímo před televizními kamerami. Populární sportovec se rozhodl vyzkoušet herecké řemeslo a v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 si střihl roli VIP pacienta.

A během natáčení došlo i na nahou scénu. "Svléknout se před kamerou mi problém nedělalo, přeci jenom to bylo do půli těla. Jediným problémem bylo to, že po olympiádě jsem dlouho necvičil a svaly šly dolů, takže to nebylo takové, jak si pan režisér představoval," žertoval Šebrle, kterého nabídka zahrát si v seriálu, velmi překvapila.

"Chvilku jsem se rozmýšlel, pak si nechal zaslat scénář a uviděl, že budu hrát se svou kamarádkou Bárou Štěpánovou. Tak jsem se rozhodl, že do toho půjdu. Vyzkoušet se má všechno,“ svěřil se Roman Šebrle, který měl zpočátku velkou trému. "Pak to ale ze mě všechno spadlo. Spolupráce s herci byla výborná, potvrdilo se mi, že tu jsou samí dobří lidé. Cítil jsem se tu skvěle," dodal sportovec.

A jak by desetibojař ohodnotil svůj herecký výkon? "Myslím si, že je to takový úplný průměr, snad to nebude strašný propadák ale taky asi nic výrazného. Prosím diváky, aby ke mně byli shovívaví," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám