Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejúspěšnějších světových manekýnek současnosti, Holanďanka Doutzen Kroes je pro své bezchybné tělo vyhledávanou modelkou spodního prádla. Nejčastěji je její jméno spojováno s luxusní značkou Victoria´s Secret, u které patří k hlavním hvězdám. Svou bezchybnou figuru však naposledy nevystavila na obálce časopisu či na přehlídkovém mole, ale ve volnu na pláži v Miami.

Tam si Doutzen spolu se svým manželem Sunnery Jamesem a přáteli užívala horké letní odpoledne a při pohledu na její výstavní postavu v pestrých bikinách se orosilo čelo nejednoho muže. A horko za to rozhodně nemohlo.

Není divu, že jsou Holanďané na své slavné krajanky, ke kterým kromě Doutzen patří například Marloes Horst nebo Bregje Heinen, které také spolupracovaly se značkou Victoria´s Secret, hrdí. K tomu, čím je Nizozemsko ve světě známé, jako například dřeváky, tulipány, sýrem nebo třeba taky fotbalem, jehož jméno dnes bude při zápase, který diváci uvidí večer na Sportu 1, hájit rotterdamský Feyenoord, jenž si to rozdá s českou Spartou, totiž holandská krása bezesporu také patří.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám