Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Helen Hunt (49) je již od sedmdesátých let velmi oblíbenou herečkou, jejíž jméno se stalo pojmem. Hvězda, která se objevila v dlouhé řadě filmů, v každém z nich překvapila něčím novým. Nikdo ale nečekal, čeho se diváci dočkají ve snímku The Sessions. Tam se totiž půvabná blondýnka objevila zcela nahá.

„Být nahá bylo náročné, ale horší byla ta zranitelnost. Cítila jsem se hodně zranitelná,“ uvedla Helen, která ve filmu tráví většinu času tak, jak ji příroda stvořila.

„Když jsem si četla scénář, spadla mi čelist. Ale pak jsem si řekla: ‘Zajímá mě to, co si lidé myslí o mém těle, nebo chci být součástí krásného příběhu?‘ Dostala jsem tu roli dva týdny předtím, než se film začal natáčet, což u mě vyvolalo patetický pokus o změnění mého devětačtyřicetiletého těla,“ řekla se smíchem Helen. „Věděla jsem, že dieta nebude pro mě, protože tohle je tělo někoho, kdo porodil děti, byl jím obdarován Bohem a tak žádný ponižující trest nepřišel v úvahu,“ dodala oscarová herečka.

Film The Sessions vypráví příběh z 80. let 20. století, který byl natočen na základě pravdivých událostí, a popisuje život muže na prahu čtyřicítky, který je léta upoután na lůžko poté, co mu způsobila dětská obrna celkové ochrnutí těla. I přes své omezení se rozhodne najmout profesionální sexuální terapeutku (Helen Hunt), se kterou chce přijít o panictví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám