Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nadměrné slunění je známým faktorem, který způsobuje rozsáhlé poškození pleti ve smyslu její dehydratace. Současně s tím ztrácí svou pevnost a schopnost rychlé regenerace a vrásky se prohlubují. Věnujte jí proto na sklonku léta náležitou péči podobně jako Dana Morávková. Americká přírodní kosmetika bez parabenů Pevonia Botanica má řešení.

Hydratace je základ

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zdravá kůže obsahuje 70 procent vody ve svých hlubších vrstvách, 10 až 13 procent se drží v povrchové části. Když se tento poměr jakkoli naruší, nastanou problémy. Dehydratovaná kůže se začne vrásnit, ztrácí pružnost. Pokud tento stav trvá déle, projevy nedostatku vody v kůži se samozřejmě prohlubují. Aby pleť zůstala vláčná a jemná, potřebuje dostatečnou hydrataci a péči.

Obrušujte

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud pleť v létě nešetrnou či nedostatečnou péčí utrpěla, je třeba ji nyní dostatečně hydratovat, zvláčňovat regeneračními krémy a nezapomínat ani na pleťové masky a peelingy, které regenerují pleť a do hloubky vyčistí póry. Jestliže se již nechlubíte čerstvým opálením, vaše pokožka se šupí a na dotyk je hrubá, je pravý čas na peeling. Okamžitě po použití bude vaše pokožka velmi jemná. Díky pečlivému odstraňování nechtěných nečistot, mrtvých buněk, ucpaných pórů bude vaše pleť opět zářivá a oživená, připravená na další ošetření. Vyzkoušet můžete Jemný exfoliační čistič pleti z řady Ligne speciale.

Perfektní omlazení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Trápí vás ztráta elasticity, vrásky a nestejnorodý povrch? Poskytněte pokožce efektivní, mládí prodlužující systém Ligne Power Repair k posílení, vyhlazení a omlazení. Předchází vráskám, viditelně je opravuje, a zároveň působí proti předčasnému stárnutí. Přípravky této anti-agingové řady obsahují mořský kolagen, mořský elastin, mořskou d.n.a. kyselinou hyaluronovou a mikroemulsifikované vitamíny. Vynikající je Zpevňující koncentrát s mořským elastinem. Skvělé je i Sérum s vitamínem C, kyselinou hyaluronovou a kyselinou ascorbovou z řady O2PTIMAL. Vitamín C a kyselina hyaluronová napravují foto-poškození, pomáhají rozjasnit pleť, hydratovat a podporují tvorbu kolagenu. Výsledkem je také barevně sjednocená pleť.

Rozzářené oči

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Během léta vám kolem očí mohly vzniknout drobné vrásky. Zvláště citlivá pleť kolem očí je totiž oproti ostatním částem obličeje asi desetkrát tenčí. Proto bývají tyto partie mezi prvními, jež vykazují důsledky každodenního působení škodlivých vlivů a signalizují stárnutí pleti. Navíc pokožka kolem očí obsahuje jen velmi málo mazových žlázek, tudíž se jí nedostává přirozeného „promazávání“, k němuž dochází v ostatních částech obličeje. Pleť kolem očí má odlišnou strukturu než pokožka na obličeji, tudíž potřebuje jiné přípravky. Speciální řada Pevonie věnovaná očnímu okolí Eye Line přináčí silnou kombinaci obnovujících ingrediencí jako vitamín C, kyselina hyaluronová, ginkgo biloba, heřmánek a vitamíny A a E vyživují a obnovují vaši citlivou oční zónu.

Profesionální péče

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud chcete po dovolení zlepšit kvalitu pokožky, svěřte se jako do rukou odborníků. Po dovolené sází Dana Morávková na Omlazující zábal s tropickým ovocem, který působí proti předčasnému stárnutí, opravuje pokožku poškozenou slunečním zářením, vyhlazuje vrásky, hydratuje, omlazuje a vyživuje. Ošetření se skládá z peelingu z tropického ovoce a mořské soli, který odstraní z pokožky nečistoty a odumřelé buňky a perfektně ji vyhladí. Dalším krokem ošetření je jogurtový zábal, který obsahuje kromě jogurtu polypeptidy mořského kolagenu a elastenu, vitamin A, kyselinu hyaluronovou, papaya cream, pineapple cream a granátové jablko. Na závěr je do pokožky vmasírován anti-aging balzám s tropickým ovocem a retinolem, po kterém je pokožka vypnutá a plná energie a vůně.Hydratovat vysušenou pokožku obličeje a dekoltu pomáhá i mezoterapie, aplikovaná estetickou dermatoložkou. Jedná se vlastně o celkovou regeneraci pleti, při které se do střední vrstvy kůže injekčně nebo pomocí speciální pistole aplikuje kyselina hyaluronové. Pokožka je pak lépe hydratovaná, má lepší tonus a opticky lépe vypadá.

Další články

Načítám