Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladíček Justin Bieber (30) se zhlédl v Rihanně a jí podobných a své účty na sociálních sítích zásobuje vlastními fotkami jako na běžícím páse. A zatímco chlubení se svým tělem je blízké spíš slavným ženám, Justin se nejspíš domnívá, že se z něj stává muž s pořádnou muskulaturou. Dává tak čím dál častěji na odiv svůj hrudníček a břicho, ale nyní se rozhodl pochlubit i nahým pozadím.

Jak se zdá, Justin po rozchodu se Selenou Gomez trochu zvlčil a kromě pár týdnů starého skandálního snímku s jointem se postaral o další poprask. Na Instagram i na Twitter poslal fotku se staženými kalhotami i trenýrkami.

Bieber začal před několika měsíci posilovat a dostavují se první výsledky. Osmnáctiletý kanadský idol tak oblažuje své fanynky na koncertech tím, že si zvedá tílko a užívá si, jak davy křepčí a šílí. Co však chtěl naznačit staženými kalhotami? Justin snímky prý po hodině smazal, ale to už kolovaly po internetu a měly desetitisíce ‚lajků‘.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám