Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sagvan Tofi (59) rád vyráží do pražských nočních podniků, ale mezi vymetače společenských akcí rozhodně nepatří. Bylo velkým překvapením, že se objevil na otevření nové zubní kliniky sídlící na Vinohradské ulici v Praze.

„Majitelka je moje dobrá kamarádka, a tak jsem kvůli ní rád dorazil," zdůvodňoval svoji přítomnost Tofi. Kromě toho, že nám herec prozradil, že jeho chrup nestárne stejně jako jeho zevnějšek, jsme se dozvěděli, že se právě vrátil z dovolené v Chorvatsku. V pronajatém domku u Jadranu čerpal dva týdny inspiraci k další práci.

„Protože jsem napsal úspěšný muzikál Děti ráje, tak po mně spousta lidí chtěla, abych napsal další muzikál. Já jsem měl strach do toho jít, protože takhle úspěšný projekt je těžké překonávat," říká šoumen Tofi, který se nakonec k práci na novém muzikálu nechal přemluvit.

„Nový projekt, který začínáme dělat, je tajnej. V Čechách se hodně krade a já bych hrozně nerad, aby mě někdo o můj nápad připravil," směje se Sagvan a jedním dechem dodává: „Chtěl bych, aby byl ještě lepší a úspěšnější a nerad bych to zakřiknul."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám