Hlavní obsah
Článek

Minulou neděli se Jodie Foster (50) postarala upřímnou děkovnou řečí a přiznáním své homosexuality na Zlatých glóbech o pozdvižení. Nyní navíc vyplouvají na povrch další zajímavosti z hereččina života. Nejen, že se ženou po rozvodu žila již její maminka, ale zahraniční média se aktuálně předhánějí ve spekulacích, zda je biologickým otcem obou jejích synů Charlese (14) a Kita (12) herecký kolega Mel Gibson, jenž je zároveň jejím letitým přítelem.

Důvodů, proč domněnkám věřit, je hned několik. Nejen, že Mel byl jediným mužem, který čas od času herečku doprovázel na společenské akce, ale právě jeho Jodie zmínila i při svém proslovu na Zlatých glóbech, když tajemně řekla směrem k Melovi: „Ty víš, že jsi mě několikrát zachránil, viď?“ Gibson přitom celou dobu seděl u stolu s Jodie i s jejími syny.

Informaci nahrává i fakt, že gynekolog oslovený deníkem New York Post uvedl, že Gibsonovi jsou chlapci nápadně podobní, jsou pouze více blond po mamince. Rýpnout si do herecké dvojice musel i komik Ricky Gervais, když ještě na Zlatých glóbech vtipkoval, že je to konečně venku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám