Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prostřední ze tří dcer herců Bruce Willise (57) a Demi Moore (61) Scout Willis (21) se vydala na pěveckou dráhu. I Scout, podobně jako řada dalších začínajících muzikantů, rozjíždí kariéru po nočních barech, kde vystupuje se svou kapelou Gus & Scout. Willisova dcera, která v USA minulý měsíc dovršila dospělosti, se nebojí pořádně zařvat do mikrofonu ani se na pódiu z plna hrdla napít piva. A to si nedávno zadělala na pořádný průšvih...

Scout měla totiž ještě předtím, než oslavila své 21. narozeniny a stala se tak ve své rodné zemi oficiálně dospělou, oplétačky s policií, jelikož byla přistižena pod vlivem alkoholu a navíc s falešnou občankou.

Vystoupení v newyorském podniku Mercury Lounge, na které se Scout ležérně oblékla do černého tílka a velmi krátkých džínových šortek, bylo první od chvíle, kdy měla problémy se zákonem. Podpořit ji navíc přišly nejen sestry Rumer a Tallulah, ale také táta Bruce. Ten je nejspíš poměrně tolerantním rodičem, jelikož mu dceřino popíjení piva během vystoupení vůbec nevadilo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám