Hlavní obsah
Článek

Michael Foret (26) odjel na zimní dovolenou do rakouského Kitzbühelu a z fotek, které se k nám dostaly, to vypadá, že mu v těchto dnech nic nechybí. V místě, kde se během uplynulého víkendu jel slavný Světový pohár v alpském lyžování, si to skvěle užívá.

„Hory a lyžování patří k mým nejoblíbenějším koníčkům. Minimálně dvakrát do roka se snažím být na horách. Lyžuju skoro od tří let a chvíli jsem to zkoušel dokonce závodně," říká Michael.

Jednu vadu na kráse ale jeho alpské radovánky přece jen mají. Michala sice doprovází jeho o pět let mladší přítelkyně Eliška Michelová (21), tu ale trápí nepříjemné zdravotní komplikace. Zpěvákova dívka, která je držitelkou titulu Miss aerobik Junior, si na podzim během tréninku aerobiku poranila meniskus.

„Bohužel nemůže lyžovat, protože ji čeká operace kolena," přiznává zpěvák. Foret se ale snaží udržet si pozitivního ducha: „Je to tady spíš o pohodě a hlavně načerpání energie."

Michael má hned několik důvodů k odpočinu, neboť má prý až do konce června úplně nabitý diář. Po náročné sezoně s muzikálem Bídníci rozjíždí už 25. ledna třetí sezonu hit muzikálu Děti ráje, který poběží každý víkend až do června a přes týden bude pracovat ve studiu na jeho třetím albu, které letos vyjde.

Reklama

Další články

Načítám