Hlavní obsah
Článek

Milenka manžela Gabriely Partyšové (45) Ornella Štiková (31) měla v posledních dnech vážné těhotenské potíže. Musela dokonce do nemocnice. „Za vše mohlo horko,“ vysvětlila Super.cz Štiková, která má velkou obavu z dědičného prokletí. Její matka má za sebou dva potraty.

„Udělalo se mi špatně, proto jsem zrušila i některé své aktivity. Jak byla vedra, nedělá mi to dobře. Hlavně v úterý jsem myslela, že umřu. Vždy jsem měla nízký tlak a teď mi hrozně skáče. Doktor mi proto doporučil, ať jenom ležím a nenamáhám se,“ řekla nám dívka. Prozradila také, proč je její matka dnes tak korpulentní.

„Máma před dětmi vážila padesát šest kilogramů. Kromě dvou dětí měla ještě dvě těhotenství, která bohužel špatně dopadla. A s tím souvisejí její zdravotní komplikace. Proto dnes vypadá, jak vypadá,“ tvrdí Štiková s tím, že zveřejnění jejího poměru se ženatým mužem bylo z její strany naprosto v pořádku.

„V poslední době všude vychází, jak se mnou máma manipuluje a chová se jak rozzuřený býk, zatímco Pepa Kokta je chudák, přitom to tak vůbec není. S informacemi o našem vztahu a těhotenství jsem vylezla právě proto, že Gábina Partyšová by mohla zaútočit první a mohla by to všechno podat úplně jinak. Ale stejně by to už brzo prasklo,“ ubezpečuje všechny o svých počestných úmyslech Ornella.

Ta už znovu navázala kontakty se svým milencem, s nímž prý neměla sex jen ve Varech, ale i rok a půl předtím a ještě mnohokrát po festivalu. „S Pepou už komunikujeme. Jen jsem na něj ještě naštvaná a už na něj nemám náladu. Teď se ale už nebudeme k ničemu vyjadřovat, chceme, aby vychladly horké hlavy,“ dodala mediální slávy nabažená Štiková, které nedávno Kokta vzkázal, že kvůli ní v žádném případě manželku se synem neopustí.

Reklama

Další články

Načítám