Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dáma v červených šatech na snímku je pro seriálové nadšence známá jako Sue Ellen Ewingová. Americká herečka Linda Gray (71) se tak podobně jako řada jejích hereckých kolegů díky jedné veleslavné roli zaškatulkovala a její skutečné jméno znají spíš jen filmoví odborníci. Zanedlouho se navíc její postava Sue Ellen opět dostane do povědomí veřejnosti, jelikož promo k nové řadě seriálu Dallas probíhá právě v těchto dnech...

V pokračování seriálu po dvaceti letech od doby, kdy zazněla poslední klapka během natáčení původního Dallasu, se kromě Lindy Gray objeví také dnes již osmdesátiletý Larry Hagman (J.R.) a třiašedesátiletý Patrick Duffy (Bobby). Další role pak obsadí nové postavy Josh Henderson, Jesse Metcalfe, Julie Gonzalo, Brenda Strong a další.

Samotná Gray je přitom z nového pojetí seriálu nadšená: "Sue Ellen je tentokrát jiná. Už jsme nemohli pokračovat s jejím alkoholismem a podobně. Musela se změnit. Popovídaly jsme si o ní s producentkou Cinthií Cidre a navrhla jsem, kam si myslím, že by se Sue Ellen mohla ubírat. Věřím, že jsme pro ni našly úžasnou dějovou linku. Já jsem nadšená! Uvidíte!," prozradila herečka v rozhovoru pro server Prásk!

Při pohledu na seriálového J.R. a Bobbyho je zřejmé, že zub času o sobě dal vědět, ale Sue Ellen jakoby se stárnutí netýkalo. V jednasedmdesáti se udržuje v neuvěřitelné formě, přesvědčte se ve fotogalerii...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám