Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Případ z minulého týdne, kdy se v domě Ivety Bartošové (†48) zjevil Zdeněk Macura (49), muž, jenž zpěvačku nesmyslně uhání a přes její partnerství s Josefem Rychtářem (65) si ji chce vzít za ženu, dostává reálnější obrysy. Macura, který si říká Bobeček, je sice opravdu od té doby zraněný, ale prý ne od Rychtáře. Zato Iveta si na něm smlsla. „Nafackovala mu za urážlivá slova,“ potvrdil Super.cz Rychtář.

Macura se u Bartošové objevil poté, co mu poslala zprávu, že jí jde o život. „O té esemesce jsem nevěděl. Iveta mi ji vysvětlila tak, že chtěla mít po dvou letech obtěžování od toho nemocného člověka konečně pokoj a tak mu chtěla říct z očí do očí, že si ho opravdu nevezme a že jeho city neopětuje. Já ho nenapadl, nemohl bych si to dovolit. Zase by se o mně psalo jako o násilníkovi. Jak ale přede mnou utíkal, zakopl a zranil si ruku. Kromě toho dostal facku od Ivety,“ potvrzuje Rychtář a dodává podrobnosti.

„Seděli jsme v klidu v kuchyni a já Ivetě řekl, že je to na ní, že když řekne, že si pana Macuru vezme, odejdu v klidu z domu. Takže ode mě tam vůči ani jednomu z nich nevznikl nátlak. Iveta mu ale řekla, že ho nechce. V reakci na to pan Macura prohlásil cosi urážlivého. Něco v tom smyslu, že nechápe, jak s takovou k***ou mohl být. To Ivetu pochopitelně naštvalo a dala mu facku,“ dodal Rychtář s tím, že Macura od minulého čtvrtka naštěstí Ivetu nekontaktuje. Video z konfrontace Bartošové s Macurou odvysílá ve středu večer TopStar na Primě.

Reklama

Další články

Načítám