Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V poslední době se nám zdálo, jako by se moderátorka Eva Decastelo (45) ještě zmenšila, a to už předtím nebyla žádná obryně. "Přestala jsem používat fígl, kdy sice na akci přijedu v autě v placatých botách, ale pak se přezouvám do lodiček," vysvětlila Super.cz Eva.

Prý jí dávají děti tak zabrat, že už nemá na vytváření iluze, že je středně vysoká žena, sílu. Dokonce právě tak plánovala odchodit i módní přehlídku. "Ovšem zjistila jsem, že nejsem jenom nejmenší, ale i nejstarší modelka. A když jsem si stoupla vedle Martiny Gavriely (45), byla jsem jí sotva po prsa," svěřila celá rozhozená a pro lodičky si do auta nakonec běžela.

Nyní si Eva na pár dní od rodinných povinností odpočine. V sobotu míří na Filipíny, kde bude natáčet medailonky s finalistkami České Miss. "Kdysi jsem tam už měsíc byla, takže vím, do čeho jdu i co si sbalit s sebou," nestresuje se před cestou Eva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám