Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Usměvavá parádnice na fotce se živí modelingem a už odmala se pohybovala mezi vlivnými lidmi. V devatenácti letech otěhotněla s manželem známé české moderátorky a doufala, že s ní nakonec začne žít a svou ženu opustí. Poznali jste ji?

Ornella Štiková se narodila 17.2.1993 v Praze. Už od útlého věku se pohybovala ve společnosti známých umělců a diplomatů. Studovala na státní baletní konzervatoři, kde ji bavil nejen balet, ale i step.

S rodinou žila ve Washingtonu a Moskvě a díky tomu získala výbornou znalost jazyků. Po svém návratu do vlasti odstartovala kariéru modelky. Zkušenosti s modelingem získávala například ve městě módy Miláně.

Velký zlom v životě mladičké Ornelly nastal poté, co si začala románek s manželem Gábiny Partyšové Josefem Koktou (55). Devatenáctiletá Ornella otěhotněla a tvrdí, že dítě je Koktovo.

Ornella a její matka teď požadují po Koktovi tučné alimenty. Manžel Partyšové však nejprve chce dokázat, zda je dítě skutečně opravdu jeho.

Ornella se mezitím nebojí sprostě urážet kamarádky Gábiny Partyšové Martinu Gavriely (45) a Evu Decastelo (45). Na sociální síti jim vulgárně nadávala poté, co ji Gavriely označila za hlupáka a hyenu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám