Hlavní obsah
Článek

Pánové, tohle si raději před svými partnerkami nepouštějte! Super.cz navštívil casting na Sexy ragby, sport, při kterém jde nejen o výsledky, ale také o pohled na nádherné dívčí tvary. Hlavním kritériem pro hráčky je totiž jejich perfektní postava. A při náboru nových krásek to bylo vidět. Podívejte se na libové video z tréninku neskutečně nádherných dívek, které předvedly zadečky, plochá bříška, ale i drsné rvačky o ragbyový míč!

„Zájem o nás je. Pánové jsou příjemní a vtipní. Telefonní číslo jsem jim ale ještě nerozdávala. Nikdo zatím neměl odvahu,“ tvrdí Zuzana Poupová, kapitánka týmu Pirátky, která na sportu oceňuje, že je o něj velký divácký zájem, ale líbí se jí také fakt, že si vlastně zadarmo (díky sponzorům) může zasportovat.

Asi nejraději má turnaje. „Je při nich perfektní atmosféra, publikum nás vždycky vyhecuje. A pak ty afterpárty, kam mohou i diváci, jsou taky úplně bezkonkurenční,“ tvrdí Zuzana. Jiná hráčka, která se teprve zúčastnila castingu, prý ráda udělá vše, co jí trenér řekne, do naha ale jít nechce. „Takhle je to decentní, a právě proto je to sexy. Kdyby tam byla nahota, už to asi ani sexy není,“ myslí si naivně Jana Studničková, která dostala titěrný dres Sexy ragby, jenž toho víc ukazuje, než zahaluje.

Nádherné hráčky se nedávno fotily na své nové webovky a snímky dopadly úžasně. Na triku je měl fotograf Robert Novotný, kterého si dívky velmi chválily. „Ze začátku jsem se cítila dost nejistě, protože jsem fotografa neznala, pak jsem si to ale užila. Pod jeho vedením vznikly opravdu krásné fotky,“ chválí ho kapitánka Poupová.

Fotograf zase na sexbombách hrajících ragby oceňuje především jejich nádherné postavy, které jsou zocelené ze sportu. „Na stránky jsme mohli dát neretušované fotky, což se běžně s modelkami nemůže stát,“ říká Robert Novotný a slibuje, že se s dívkami potká ještě jednou, aby je před fotoaparátem svlékl do spodního prádla. Máme se na co těšit!

Reklama

Další články

Načítám