Hlavní obsah
Článek

Pamatujete na velmi otevřenou a popudlivou soutěžící Katarinu Tamášovou z nedávno ukončené soutěže Farmář hledá ženu? Rázná blonďatá pekařka, která usilovala o srdce penzisty Standy, kvůli čemuž dostala na budku i od jeho dlouholeté přítelkyně Alenky, poslední dobou zanevřela na muže. „Chlapy neuznávám. Žádného nechci. A když už, musel by uklízet, vařit, prát a starat se o mě,“ řekla Super.cz Tamášová, která se ale netají tím, že ji inspirují mladší muži.

Katarina, která se jeden čas věnovala i modelingu, je stále ještě roztrpčená z následků své účasti v reality show. Čekala slávu a úspěch, místo toho cítí, že ji lidé vnímali negativně. „Příští rok se radši přihlásím do Farmy. Tam se aspoň soutěží za prachy,“ slibuje, že o ní ještě uslyšíme.

Na Indiánovi, který o ní prohlásil, že je šílená, nenechá nit suchou. „Nechápu, jak to mohl říct. Vůbec mě nezná. Je to povaleč. Sedne si a všechny kolem komanduje. To Standa, ať je jakýkoliv, od rána do večera maká. Ale má štěstí. Sice se skrze mě chtěl Aleny zbavit, ale ta je na něj ještě hodná. Já bych mu nedovolila chlastat, kouřit, nic. Po mé péči bych mu do roka nosila na hřbitov kytičky,“ říká Tamášová. Stále si ještě nenašla partnera, prý na něj nemá čas.

A asi ho ani nenajde. Má totiž velmi přísné požadavky. „Musel by se o mě starat, ne já o něj. Jsem v tomhle pedant,“ odrazuje případné nápadníky výrazná tvář soutěže Farmář hledá ženu.

Reklama

Další články

Načítám