Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejvychrtlejší česká zpěvačka snad shodila dalších pár kil. Na půvabné brunetce Dashe, která je vedle Lucie Bílé (58) hlavní hvězdou muzikálu Aida, kostymérky rozhodně ušetří materiál. Dasha snad váží třicet kilo i s postelí a když jsme jí počítali BMI, vyšlo nám číslo okolo šestnácti. Je tohle anorexie?

Dasha se tomuto nařčení urputně brání a stejně urputně se snaží i přibrat. "Dokonce jsem si objednala krabičkovou dietu, abych měla pravidelný přísun jídla. Není to ta verze na hubnutí, ale 6000 kalorií denně, abych přibrala," vysvětlovala Super.cz.

Když jsme ji ale viděli na křtu nové swingové desky, jíž byla kmotrou, byla zase jako kost a kůže. A v černých šatech, které na sebe oblékla, její ultraštíhlá postava bila do očí. "Já s tím už asi nic nenadělám, možná přiberu, leda až otěhotním," míní Dasha, která nakupuje v dětském oddělení a má konfekční velikost třicet dva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám