Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Partner a nyní i manažer zpěvačky Ivety Bartošové (†48) Josef Rychtář (65) promluvil o její náklonnosti k alkoholu a utišujícím práškům. Iveta byla dlouho napadána, že chodila pod parou i na živá vysílání TV Pětka. Od té dokonce kvůli své indispozici dostala pokutu. Několikrát byla ve vysílání úplně mimo.

Co na to Rychtář? „S Ivetou se občas napijeme, tak jako většina lidí. Rozhodně to ale není každý den. A v žádném případě tam nechodila opilá!" řekl rázně Rychtář. Jak si tedy vysvětlit její chování? Minimálně dvakrát vypadala, že je smyslů zbavená, žvatlala a působila jako po půl láhvi vodky.

„Ano, dala si sklenku, ale ta neměla roli v tom, že byla indisponována. Problémem bylo, že dotazy diváků byly někdy hodně drsné. A protože je Iveta velice citlivá žena, těžko to snášela, a tak si brala dopředu prášky na uklidnění," vysvětlil Blesku Rychtář.

„Iveta tak mohla působit omámeným dojmem nebo dojmem, že snad něco pila," dodal milenec a manažer zpěvačky, který za svojí láskou stojí stůj co stůj a brání ji před celým světem. Že Iveta nebyla pod parou, to mu ale vážně věří málokdo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám