Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slečna na fotce se jmenuje Jenovéfa Boková a je sestrou neméně krásné herečky Kristýny Lišky Bokové, manželky Pavla Lišky. Stejně jako její starší sestra, která, přestože už jí je 31 let a je mámou sedmiletého syna Šimona, vypadá stále jako náctiletá slečinka, i Jenovéfa, jež se kromě herectví věnuje také hře na housle, je krásná, až zrak přechází. Rodina Johna Boka a jeho ženy Jitky má prostě zatraceně dobrý genofond.

Dvacetiletá Jenovéfa sice zatím nepatří k notoricky známým tvářím českého filmu, za sebou má však hned několik rolí. Zahrála si ve filmech Občanský průkaz nebo Láska je láska, nejnovějším projektem, v němž se představí v roli Vlaďky Charouzové, je film Hořící keř, jenž pojednává o událostech spojených se smrtí Jana Palacha, k nimž došlo koncem šedesátých let.

Koukněte do galerie na jednu z nejkrásnějších tváří mladší generace českého herectví. Dávejte ale pozor, ať se neutopíte v jejích krásných očích...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám