Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Simona Krainová patří už dlouhá léta k našim nejkrásnějším modelkám a ty, jak známo, se živí svým tělem. K tomu pochopitelně patří i nějaké to odhalování. Občas se bohužel stává, že modelky v touze po sexy fotkách jdou tak daleko, až to působí lacině. To se ale rozhodně nedá říct o Simoně, která dbá na to, aby se podobnému faux pas vyhnula a její odhalené fotky působily sexy v tom správném slova smyslu. Podívejte se do galerie na snímek, který toto kritérium stoprocentně splňuje a patří k tomu nejsvůdnějšímu, co kdy Simona nafotila.

Modelka na něm vystavila své tělo, které sice zahalila do síťovaného čehosi, to však díky velkým okům působilo jako oděv opravdu jen symbolicky.

Díky snímku, kterým se Simona pochlubila na své sociální síti (a že se má čím chlubit!) se tak každý může potěšit pohledem na půvaby modelčina těla, na kterých smí jinak spočinout jen zraky jejího manžela Karla Vágnera.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám