Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Lucii Šteflovou jistě znají všichni milovníci seriálu Vyprávěj, kde v nejnovější řadě hraje Majdu Sovovou. Tam ji ale jen stěží uvidíme jinak než v úsměvném retro oblečení. Podívejte se proto do naší galerie a přesvědčte se, že Lucie dokáže zahrát i mnohem odvážnější roli než puberťačku rebelující proti komunistickému režimu.

Šaty Lucka svlékla a své alabastrové tělo ukázala ve filmu Vendeta z roku 2011, v němž si zahrála jedinou ženskou roli, Hanku Pochmanovou, dceru Ondřeje Vetchého v hlavní roli Pochmana. A jelikož chápe, že pokud to koresponduje s charakterem daného snímku a nejde jen o nějakou lacinou zbytečnou vsuvku, nahota k filmu prostě patří, odhodit svršky jí nedělalo problém.

Lucie patří k mladé krvi českého herectví. Kromě Vyprávěj a Vendety si zahrála ve filmu Krev zmizelého nebo v pohádce Hospoda U bílé kočky. Další role budou, doufejme, následovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám