Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prezidentce Kapky naděje Vendule Svobodové (52) nejsou ani trochu příjemné hovory o její momentální finanční situaci. Média informovala, že ona i její stále ještě manžel Patrik Auš jsou s penězi na štíru. Patrik prodává dům, kde spolu žili, Vendula si začala v nadaci vyplácet peníze.

"Dvanáct let jsem to neděla. A to, že jsem s tím začala, podle mne znamená, že jsem se zprofesionalizovala. Přijde mi normální proplácet náhrady a benzín," řekla Super.cz Vendula a popřela, že by s tím začala kvůli tomu, že je ve finanční tísni. "Je neslušné ptát se na plat," odpověděla a snažila se přejít do legrace, když začala vyprávět, že si jistě vypomohou, když pojednou se synem o víkendu rýžovat zlato.

Podrobnosti k tomu, že Patrik prodává dům a přestěhoval firmu do levnějších prostor, prý nezná. "A jak dobře víte, o soukromých věcech nebudu mluvit," dodala. Na konto dotazu o svém vlastním domu, který dlouhodobě rekonstruuje, uvedla, že už se v něm dá spát. "Ale ve spacáku," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám