Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spisovatelka a moderátorka Halina Pawlowská (69) se možná těšila na to, až si užije roli babičky. Ale hlídací babičkou se nestala. "Dcera je taková, že mne nechá hlídat Huga pouze pod jejím dozorem. Nikdy mi ho ještě nesvěřila samotné. Nikomu nedůvěřuje," přiznala Halina.

Přitom by na to měla čas. Léto tráví na chalupě, relaxuje a momentálně pozoruje kombajny při žních. "A přitom samozřejmě pracuju. Mám za sebou hodně velký tým, kterému ráda dělám radost a ta radost dost stojí," vysvětlovala se smíchem spisovatelka, která jako tým označuje své blízké, například právě dceru a vnuka. Občas se ale dočká při nákupech překvapení.

"Netušila jsem, že dětské bio jogurty stojí šedesát korun. Když si představím, že se v nich Hugo jen porýpe a pak se tváří, jak je to hnusné, tak se nad tím musím pozastavit," dodala.

V současné době si v práci Halina zkouší úplnou novinku. Píše muzikál. "Oslovil mne pan producent Oldřich Lichtenberg, abych napsala libreto na téma Adam a Eva. Sama jsem na výsledek zvědavá, ale doufám, že se podaří a budu moci nadále rozdávat ty finančně náročné radosti," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám