Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pondělní londýnská premiéra nového snímku Keith Lemon: The Film patřila jednoznačně této krásce. Nebýt Kelly Brook (32) a její fantasticky tvarované postavy oděné do šatů, které její křivky ještě zdůraznily, o premiérovém promítání na Leicester Square by se nejspíš ani nepsalo. Oslňující modelka, herečka a moderátorka si tak ukradla veškerou pozornost fotografů, ale i ostatních přítomných...

Dvaatřicetiletá Brook dorazila na akci s navlněnými vlasy v černo-stříbrných třpytivých šatech, které vypadaly jako poseté hvězdami. Modelka, jež v minulosti pózovala i pro Playboy, se ve filmu objeví s řadou dalších známých osobností, jako jsou zpěváci a bývalí členové kapely Take That Gary Barlow a Ronan Keating, dále ‚exspajska‘ Emma Bunton nebo pěvecké duo Jedward. Hlavní postavou snímku je však komik Leigh Francis.

Po premiéře se Kelly uchýlila na after party do restaurace Planet Hollywood, kam se převlékla do červených šatiček nad kolena.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám