Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Gábina Partyšová (45) přiznala, že se v jejím životě objevil nový muž. Jeho totožnost zatím odmítá prozradit. Mluví se ale o zámožném podnikateli Zdeňku Stejskalovi, se kterým ji paparazzi již několikrát načapali.

"Ano, cítím partnerskou lásku," potvrdila informace, že je v jejím životě někdo nový. Gábina v poslední době září. Konečně není kost a kůže jako po provalení románku jejího manžela Pepy Kokty s Ornellou Štikovou. Moderátorka nyní přibírá na váze a zase je na ni pěkný pohled.

"Na lásku se připravit nedá, nikdo si nevybere, kdy ho potká. Když se ale člověk rozvádí, je strašně hezký, když se to stane. Protože si často nevím rady s problémy kolem rozvodu, tak je hrozně hezký, když tu lásku cítím. Moc si to užívám," řekla Aha! Partyšová.

Zda jde opravdu o podnikatele Zdeňka Stejskala, který je vydavatelem napodobenin starých tisků v Evropě a má i další firmy, moderátorka neprozradila. Tak Gábi, kdy kápneš božskou?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám