Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muž roku 2009 Martin Zach, který den po svém triumfu ochrnul po skoku na lyžích na rybníku Kačák, se po dlouhé době objevil ve společnosti. Martin je uvázaný na invalidní vozík a stále doufá, že se z něj jednoho dne zvedne. Co je u Martina nového?

"Stav se docela zlepšil. Hodně jsem zapracoval na stabilitě trupu a síle v rukách. Jezdím na koni, na kole, na lyžích pro vozíčkáře. Adrenalin mě prostě nepřešel. To jsem já. Bez něj bych nebyl," řekl Super.cz Zach. Novinkou také je, že dostudoval vysokou školu. "Je ze mě magistr a můžu se věnovat třeba trenérství, uvidíme," říká nezadaný fešák.

Od rozchodu s přítelkyní Nikolou novou lásku nemá. "Jsem nezadaný. Zatím si to užívám," říká Martin, který se stále občas věnuje modelingu. Předvádí na charitativních módních přehlídkách.

Stále věří, že se jednou z vozíku zvedne. "Moc to neřeším. Dělám pokroky, to je nejdůležitější. Medicína jde dopředu, uvidíme," dodal Zach.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám