Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Petr Kolář (56) poprvé otevřeně promluvil o tom, jak to vlastně má s milenkou, biletářkou Lenkou Chlupáčovou, kvůli které se rozvedl s manželkou Zuzanou. Lenka je u něj jako doma a pravidelně se opaluje na zahradě. Jako o vztahu na celý život o tom ale neuvažuje. "Znáte to, když vám někdo není nepříjemný a neštve vás a zároveň nechcete být sám, tak jste s ním," řekl Super.cz Petr.

"Je to kamarádka, která mě navštěvuje a v těchto těžkých dobách mi pomáhá. Když je člověk sám v domě, tak spoustu věcí neumí, jsou to práce, které jsem léta nedělal, tak si navzájem pomáháme a jestli to přeroste v něco víc, to uvidí teprve čas," upřesnil.

"Zatím je to tak, že jsem nerad sám. Hodně času trávím i se sousedem, ale dát si s ním večer víno a pokecat není takové jako s krásnou ženou," míní zpěvák. Přiznal také, že mu Lenka pomáhá i doma, ač tam s ním prý trvale nebydlí.

"Ona mě občas navštěvuje, třeba poprosím, a když má chuť, tak něco udělá a pomůže mi. No, a když je vedro a já mám zahradu s bazénem, tak se u mě opaluje. Ale koupat se chodí i soused," smál se.

Kolář se snaží nezanedbávat po rozvodu ani své dva syny. "Vídám je v rámci času a možností. Byli jsme na nějakých výletech. Teď neřeknu přesně, kde to bylo, protože žiju ze dne na den. Ale samozřejmě se snažím, protože na tom mám osobní zájem a chci, abychom děti s bývalou manželkou vychovávali společně," řekl Petr.

Momentálně se ovšem Petr neopaluje se svojí Lenkou doma na zahradě, ale zatímco ona si u něj užívá sluníčka, Petr se potí jiným způsobem. Právě zkouší muzikál Klíč králů, do něhož mu výtvarník Roman Šolc navrhl kostým za 120 tisíc, který váží patnáct kilo. "Naštěstí docela makám na fyzičce, tak to skoro necítím," uzavřel zpěvák. Jako krále skřetů jej diváci uvidí v Divadle Broadway od října.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám