Hlavní obsah
Článek

Má figuru, z níž by se udělalo nevolno mnoha ženám, ale i mužům. Policista Martin Klušák, muž, který loni soutěžil v Muži roku a letos se zase proslavil coby sexuální loudil v Hotelu Paradise, kde nenechal žádné bikiny na pokoji, je vyhlášený sukničkář. O víkendu byl ale jedním z nejobletovanějších svalovců na pochodu hrdosti nejen českých gayů Prague Pride 2012. „Tulil se ke každému frajerovi, který se k němu přitočil,“ tvrdí účastníci pochodu. Sám Klušák to přiznává a dokonce tvrdí, že byl gayům k dispozici za peníze.

Po románku s extrémně vnadnou Julií Zugarovou a po pletkách se slovenskou neméně obdařenou vítězkou Farmy se Klušák vydal na lov mezi urostlé chlapce. Jak ale sám říká, nehledal zde partnera na celý život nebo na jedinou noc, ale peníze!

„Na fotkách jsem opravdu já. A vůbec se za to nestydím. Dostal jsem nabídku, abych na jednom vozu tančil za honorář, a tak jsem to ochotně přijal. Mám coby go-go tanečník zkušenosti,“ řekl Super.cz člen policejní jednotky na pražské Ruzyni. Jestlipak se jeho aktivity budou líbit jeho šéfům, kterým se dělalo mdlo i z jeho chování v Ráji?

„Gayové mi rozhodně nevadí, mezi kamarády jich pár je. Nic proti nim nemám. Jsou to lidé jako každý jiný. I u policie pracují,“ prozrazuje obletovaný svalovec, který byl na pochodu i se dvěma heterosexuálními kamarády převlečenými za námořníka a hasiče. „Nemáme ani jeden problém s orientací, proto můžeme vystoupit na podobné akci, na které byla mimochodem úžasná atmosféra,“ dodal Klušák a rozesmutnil tak všechny mužské fanoušky vysoustruhované trojice.

Reklama

Další články

Načítám