Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

V posteli strávíme třetinu našeho života. A v zimním období ještě více. Zima je navíc obdobím chřipek a nachlazení, což vyžaduje důkladné vyležení. A proč si lenošení nezpříjemnit? Oblečte svou postel do nového kabátu. Naši zákazníci již rozhodli, které kousky jsou nejlepší – podívejte se! Objednávat můžete přímo z postele.

Jaké povlečení teď letí: Prověřeno zákazníky!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Postel je místo, kde čerpáme síly, a proto si určitě zaslouží dostatečnou pozornost!

Když se krása snoubí s kvalitou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hned na první pohled je jasné, proč je právě tento kousek jedním z nejprodávanějších. Unikátní nadčasový motiv lahodí i náročnému oku a vysoce kvalitní provedení zaručí vaši dlouhodobou spokojenost. Bavlněné povlečení Elmas okamžitě upoutá pozornost. Proč neudělat z postele středobod místnosti, kterého si každá návštěva hned všimne?

Vpusťte do ložnice barvy!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Povlečení Ella okamžitě rozzáří celou ložnici a svými barvami vás ráno pozitivně naladí do nového dne. Nikomu se nechce ráno z postele, když je venku ještě tma a byt je přes noc vychladlý. Toto povlečení vás z postele nevytáhne, ale určitě se v něm budete probouzet s úsměvem. Vyzkoušejte kouzelnou sílu barev ještě dnes!

Luxus pro náročné – revoluční novinka v ložnicích!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stylové povlečení z revolučního materiálu uspokojí i nejnáročnější spáče. Bavlněný satén vás ohromí svými skvělými vlastnostmi. Díky speciální úpravě bavlněného vlákna je povlečení úžasně hebké, na pohled lesklé jako satén a navíc prodyšné. Oboustranné povlečení Eva se přizpůsobí vaší náladě – máte dnes náladu na romanticky rozkvetlé vlčí máky či moderní geometrické vzory?

Nechte si zdát romantické sny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Po náročném dni si zajisté zasloužíte zapadnout do nadýchaných, hebkých a hřejivých peřin. V něžném povlečení Paradise se vám nemohou zdát jiné než romantické sny! Vaši ložnici naplní příjemnou uklidňující atmosférou. I tento zákazníky oblíbený kousek je vyroben z bavlněného saténu, který vás díky speciálním vlastnostem v zimě zahřeje a v létě zchladí. Budete se cítit jako v ráji!

Další články

Načítám