Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zákeřná rakovina si ve čtvrtek ráno vzala další mladý život. Krátký boj s touto nemocí prohrála herečka ze seriálu Coronation Street Sophiya Haque. Zemřela ve spánku v pouhých 41 letech v londýnské nemocnici jen pár týdnů poté, co jí před Vánoci byla rakovina diagnostikována.

Před svátky přitom Haque hospitalizovali s úplně jinými komplikacemi, se zápalem plic a s krevní sraženinou na plicích. Až do té doby aktivně hrála na West Endu ve hře Privates On Parade Michaela Grandageho. Ten o herečce prozradil: „Byla opravdovou silou přírody a na její úžasná představení v roli Sylvie budeme s láskou vzpomínat. Ona byla velmi temperamentní dáma, co život žila naplno. Bude nám v divadle moc chybět. Připravujeme pro ni představení na rozloučenou.“

Půvabná rodačka z anglického Porthmouthu přišla ke svému exotickému vzhledu díky otci z Bangladéše. Oblíbená byla i jako bollywoodská herečka, ale největšího ohlasu se jí dostalo jako asistentce Poppy Morales v již zmiňované soap opeře Coronation Street, který je považován za nejdéle běžící seriál v historii. Bez přerušení je vysílán už 53 let.

Reklama

Další články

Načítám