Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo by to byl do ní řekl? Zpěvačka Hana Zagorová (†75) patřila v osmdesátých letech k největším hvězdám naší populární hudby, a když chtěla, tak se uměla proměnit v opravdu nezkrotnou šelmu.

Své fanoušky i diváky u televizních obrazovek tehdy bavila hodně odvážnými tanečními kreacemi inspirovanými zahraničními muzikály.

Na silvestrovské show i ve svém pořadu Dluhy Hany Zagorové se pořádně rozdivočela v písničce The Old Gumbie Cat z muzikálu Cats, který pro ni do české Kočičí písně přepsal její dvorní textař Pavel Žák.

Na její temperamentní kočičí kousky, které vám vezmou dech, se podívejte na videu.

Na pódiu se tehdy vskutku děly věci. Zagorová se oblékla do kostýmu s kočičím ocáskem a po jejím boku hopsali dva mlsní kocouři v podání Standy Hložka a Petra Kotvalda.

Roztoužení kocouři se lísali kolem kočičky Zagorové, hladili jí po ocásku a svíjeli se kolem ní jako dva nenasytní rošťáci.

Populární zpěvačka sklízela za své kočičí vystoupení jeden velký potlesk za druhým, a věřte, že vás díky této retro vzpomínce pobaví i po tolika dlouhých letech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám