Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Češi se stále více přibližují svým západním sousedům. V dovolených je například patrný nárůst zájmu o zájezdy na výletních lodích.

Exotická dovolená

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Dovolená na lodi s několika atraktivními zastávkami, která má v Německu nebo v Itálii silnou tradici, si získává popularitu i v České republice. Češi tak nacházejí zajímavou alternativu exotické dovolené,“ říká Marek Vítovec, zástupce cestovní kanceláře Polster & Pohl v České republice.

Jak trávit volný čas

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Zatímco před sedmi, deseti lety byla cesta na výletní lodi symbolem luxusu a okázalosti, dnes se z ní stává běžný způsob trávení nejen zimní dovolené. Také ceny jsou čím dál příznivější a začínají často již na 8 tis. Kč za 8 dní, a to včetně bohaté plné penze,“ doplňuje Marek Vítovec za Polster & Pohl. Cestovní kanceláře se také začínají předhánět, kdo přijde s poutavější nabídkou. Polster & Pohl jako jediná vsadila na osobnosti naší populární hudby a na lodi před pár lety uvedla Karla Gotta a v letošním roce plavbu s koncertem a autogramiádou Lucie Bílé.

Dovolená nejen v Evropě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Češi nejraději volí plavbu po Středomoří, kde se nabízí mnoho atraktivních turistických cílů. Lákají je na jedné straně italská či španělská historická města, na druhé straně Kypr a izraelská Haifa a také řecké ostrovy. Nedostupné však nejsou ani na první pohled exotické destinace. Rudé moře s leteckou dopravou lze pořídit již od dvaceti tisíc korun. Nebo patnáctidenní Karibik, který zase vábí na návštěvu Floridy, Portorika, Martiniku či Baham během jedné plavby, pořídíte včetně letenky již od dvaatřiceti tisíc,“ vyjmenovává Marek Vítovec, Polster & Pohl.

Další články

Načítám