Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ačkoli se bude jednat o rodinný seriál ze školního prostředí, diváci Gymplu, který na obrazovky vstoupí už na podzim, se dočkají i drsných scén. Jednou takovou bude například ta, v níž se Daniela Šinkorová (51) stane obětí domácího násilí.

Šinkorová se vrací na obrazovky po delší odmlce a rovnou v roli, která je strašákem snad všech žen. Zahraje si zdravotní sestru Marii, která žije v neustálém strachu ze svého násilnického manžela, kterého hraje Kamil Halbich.

„Myslím, že můj seriálový manžel způsobí mnohým divákům minimálně husí kůži,“ prozradila Šinkorová, která tak naznačila, že scény budou opravdu jen pro silné nátury. Na pár záběrů z natáčení se ostatně můžete podívat už nyní v naší fotogalerii.

V seriálu se ale samozřejmě objeví i spousta humorných momentů, jako například scéna, v níž se Karel Heřmánek (76) v roli ředitele školy převlékne za Caesara a s hrdým výrazem pózuje u busty Jana Amose Komenského. „Fotky jsme nafotili do seriálového kalendáře pro učitelský sbor,“ prozradil pozadí vtipné scény Heřmánek.

Reklama

Další články

Načítám