Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

K nové moderátorce SuperStar Zoře Kepkové (33) její blonďatá hříva prostě patří, neboť světlé vlasy logicky doplňují její andělský vzhled. Zora je blondýnka od přírody. Jednu dobu ale asi jako každá žena toužila po radikální změně a chtěla se nechat obarvit na černo.

„Je pravda, že jednou jsem měla takové období. Konkrétně to bylo v době, co Nelly Furtado nazpívala píseň Say it right a měla moc pěknej klip. To jsem hrozně moc chtěla být černovláska, nejlépe s ofinou," vzpomíná Zorka. Radikální změnu vizáže jí ale její okolí vymluvilo. „Do černé barvy jsem tedy nešla a jsem za to vděčná, protože by nebyla úplně pro mě," říká.

V pubertě Kepkové světlé vlasy ztmavly do špinavého odstínu, a tak je začala zesvětlovat chemicky. První pokusy o domácí barvení dopadly prý ale tragicky, a tak už se moderátorka svěřuje výhradně do rukou odborníků. „Doma už to nikdy zkoušet nebudu, protože to dopadlo katastrofálně. Maminka mě tenkrát barvila a ve výsledku jsem měla vypálené žluté sluníčko na temeni hlavy. Měla mi zakrýt odrosty, ale nevystačila barva," popisuje Zora historku, které se dnes už jen směje.

Reklama

Další články

Načítám