Hlavní obsah
Článek

Před nedávnem připravil moderátor Míra Hejda (28) své přítelkyni Zorce Kepkové (22) velké překvapení. Přímo ve vysílání Snídaně s Novou, kterou Zorka moderuje, svou milou požádal o ruku. Zorka samozřejmě odpověděla kladně a nejedno oko tehdy u obrazovek nezůstalo suché. My teď přinášíme exkluzivní fotky, jak páreček své zásnuby strávil. A byla to velká romantika.

Míra vzal Zorku kam jinam než na Petřín, místo všech zamilovaných, kde si dali na rozhledně oběd a pak pokračovali procházkou na Pražský hrad. „Byl to náš nejromantičtější den,“ řekli svorně.

A jaký že to mají recept na dokonalý vztah? „Pro mě je asi receptem úspěšného vztahu překvápko pro partnerku. To mě hrozně baví. I ten napínavý moment, jestli ho dokážu dotáhnout do finále,“ řekl Míra. „Jednou jsme takto jeli na dovolenou a já věděla pouze to, kdy letíme. Dva měsíce jsem pátrala, ale nezjistila. Kam jsme to vlastně přiletěli, jsem zjistila až po přistání na letišti v Řecku,“ prozradila Zorka.

Přestože je nabíledni zeptat se, kdy nastane jejich velký den, s datem svatby Míra se Zorkou nepospíchají. „Každý se teď ptá, kdy se budeme brát, ale nechceme to uspěchat. Letos máme veselých zážitků z krabice při zásnubách dost, takže až v příštím roce,“ dodali snoubenci, kteří se seznámili při práci. „Dalo nás dohromady moderování, tedy společná práce. Tehdy jsem dělal Zorce šéfa v rádiu. Dnes už Zorka dělá doma šéfa mně,“ smál se Míra, který bude na Óčku od září moderovat „znovuzrozený“ pořad Limuzína.

Reklama

Další články

Načítám