Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Držitelka titulu Miss Junior 2012 Tereza Řehořová možná na ulici vypadá nenápadně, ale tichou a hlavně šedou myškou rozhodně není! Osmnáctiletá dívka z Náchodska nafotila jedny ze svých prvních profesionálních fotografií, a ty dopadly výtečně. Sličná slečna na nich ukazuje svou dokonale tvarovanou postavičku, která v mužích evokuje ty nejhříšnější myšlenky. A pánové, hledá chlapa! Podívejte se do fotogalerie, čím ji příroda obdařila.

Snímky má na triku fotograf Richard Nowak, který je dvorním „cvakačem“ Ivety Vítové, Heleny Zeťové, Jitky Válkové či Zuzky Belohorcové. A ten dbal na to, aby vynikla Terezčina sexy postavička. „Fotilo se několik dnů za sebou, protože jsem si dal záležet na tom, aby se na snímcích projevila i nálada Terezy,“ tvrdí Nowak. A to se mu, soudě podle výsledku, povedlo.

Řehořovou nyní čeká především šprtání se do školy, neboť její největší noční můrou je zkouška ze sociologie. „Od rána do večera ležím v knížkách, bojím se, že ji neudělám,“ strachuje se kráska, která na svého muže snů ještě čeká. „Chtěla bych nějakého vysokého s hnědýma očima. Kdyby někdo věděl o nějakém princi, ať se mi ozve. Okamžitě ho beru,“ odhalila mladičká dračice se smíchem svou představu dokonalého partnera.

„Brzy mě čekají další focení a také přehlídky, ale ty až po zkouškách. Mamka je na mě přísná. Na prvním místě je škola a až pak modeling. V létě se ale chystám jet načerpat zkušenosti v modelingové branži do Spojených států, kde si chci také zdokonalit angličtinu,“ dodala dívka s úžasným sexy tělem, která byla kmotrou kalendáře Muže roku 2013, jenž se křtil v Praze při příležitosti představení nového primáře kliniky plastické chirurgie nejen pro VIP hvězdy.

Reklama

Další články

Načítám