Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká topmodelka Eva Herzigová ještě rozhodně nepatří do starého železa a lednové číslo francouzské verze magazínu Elle je toho důkazem. Šarmantní blondýnka září nejen na obálce, ale i uvnitř vydání a na to, že v březnu oslaví čtyři křížky, vypadá stále báječně.

Eva je sice rodačkou z Litvínova, ale do Čech příliš necestuje. Přesto se se svou kamarádkou Terezou Maxovou hojně věnuje charitě a pomoci českým opuštěným dětem. V 90. letech patřila mezi nejslavnější topmodelky světa, možná si ještě pamatujete její nejslavnější kampaň z roku 1994 na podprsenky Wonderbra. Se sloganem ‚Hello Boys‘ tehdy zdobila na billboardech spousty dálnic. Řidiči se přitom spíš než na jízdu soustředili na Eviny vnady a nehodovost výrazně stoupala.

V současnosti čeká Eva se svým partnerem Gregoriem Marsiajem třetího potomka, jenž se má narodit na jaře. Dvojice vychovává už dva syny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám