Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Módní návrhářka Dominika Sedláčková patří k nejmladším a také nejhezčím ženám, které v Česku tvoří módu. Sama začínala v modelingu, pak se ale rozhodla pro odvrácenou stranu mola a žezlo převzala po mamince Jaroslavě. Ovšem figuru by měla pořád i na to molo.

Super.cz Dominiku zastihl u bazénu, kde si vylepšovala opálení. "S přítelem jsme byli na začátku srpna v Egyptě. Ale on se nerad opaluje, takže jsme byli tři dny na lodi a potápěli se a na oplátku jsem ho zase já donutila, abychom se jeli podívat na pyramidy do Káhiry," svěřila Dominika, která prý v Egyptě na nebezpečí ani nepomyslela.

Na Dominice dříve její maminka zkoušela oblečení a postavu měla u bazénu jednu z nejlepších. "No, byly doby, kdy mi říkali sloníku, musím se držet," mávla rukou Sedláčková, která v poslední době navrhla například modely, jimiž Linda Bartošová reprezentovala Českou republiku na Miss World v Číně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám