Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka a herečka Nikol Moravcová (36) se snaží chytat bronz, kde se dá. Super.cz ji nachytal na drahém koupališti v centru Prahy, které je jen pro vyvolené. Ovšem na to, že už je konec léta, a navíc chodí s provozním ředitelem Žlutých lázní, moc opálená není.

Nikol přitom miluje vodní sporty, na sociální síti má věčně fotografie, kdy s partnerem brázdí Vltavu na paddle boardu nebo jak si užívají na dovolené v Chorvatsku. "S tím Chorvatskem je to přehnané. U moře jsme byli jen den, dva dny jsme jezdili po výletech, protože pršelo, pak jsme byli na jedné svatbě. Takže dovolená to fakt nebyla," namítla Nikol s tím, že první velká partnerská dovolená ji teprve čeká.

"Mám takovou vikingskou pleť, tak musím s kůží na slunce opatrně. Dělají se mi pihy a lehce se spálím. Tady trénuju opalování, protože za pár dní odlétám s finalistkami iMiss na šest dní do Řecka. A v říjnu chceme jet s přítelem. Ale rovnou na celý měsíc. Poletíme do Kalifornie a tam odsud na Havaj," vyprávěla půvabná blondýnka.

"Do té doby toho ale musím hodně stihnout. Čeká mne Fashion Week a ještě mám pětidenní natáčení nového filmu Martin a Venuše, na které se moc těším. Mám pět natáčecích dnů a budu tam těhotná s Honzou Budařem," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám