Hlavní obsah
Článek

Známá režisérka Ivanna Benešová, žena, která se pyšní jedním celovečerním dokumentem, ale také postavičkou, již už ukázala i pánům v magazínu s králíčkem v logu, se opět odhalila! Tentokrát své tělíčko vydala všanc fotoaparátu newyorského fotografa Kenetha E. Jonese, kterému zapózovala na brooklynské pláži. Podívejte se do fotogalerie, zda se vám tato umělkyně líbí, i když ráda debužíruje ve fastfoodech!

Benešová v New Yorku tráví poslední dva měsíce. „Odjela jsem tam dopsat scénář k novému celovečeráku. Prvních asi padesát stran jsem už napsala přes Vánoce na Srí Lance a teď v New Yorku zhruba dalších sto stran. Píšu ráda v zahraničí, protože v Praze na to není klid, pořád se něco děje, někdo něco potřebuje a tak. Tady mám klid díky vzdálenosti i díky časovému posunu,“ raduje se Ivanna.

Kvůli práci na životopisném hraném snímku ze sportovního prostředí, který bude točit příští léto a podzim, a jenž má mít rozpočet třicet miliónů korun, nemá čas ani chodit po památkách.

„Nejsem typická turistka. Většinu času mi zabírá práce, volno si dám až poslední týden pobytu. Vedle Empire State Building jsem ale navštívila i místní nemocnici se zánětem močových cest. Zdravotnictví tu je na špičkové úrovni, po dvou dnech mi bylo podstatně líp,“ prozradila Super.cz půvabná režisérka, která ušetřila za hotel, neboť bydlí v obřím bytě své kamarádky v druhé nejluxusnější čtvrti ve městě. A přestože nemá moc pohybu a docela dost jí, má stále postavičku jak lusk.

„Jestli jsem přibrala? Nevím. Vzhledem k tomu, že si každý večer dám kelímek zmrzliny a několikrát týdně jsem ve fastfoodu, navíc vůbec nesportuju, tak by se nějaké to kilo navíc dalo očekávat,“ dodala blonďatá kráska, která se již brzy vrací do Čech kvůli natáčení videoklipů, cestopisu a televizních pořadů.

Reklama

Další články

Načítám