Hlavní obsah
Článek

Herečka Aňa Geislerová (47) před časem experimentovala s barvou své kštice. Objevovala se v krátkém platinovém účesu. Pak ale změnila kadeřníka a ten jí dal co proto. "Nebylo to ono. Jsem zastáncem přirozenosti," řekl Super.cz kadeřník Michal Zapoměl, který přivedl herečku zpátky k její původní barvě a nutí ji nechat si vlasy dorůst.

"Aňa je ve své zlato měděné barvě nádherná a dlouhé vlasy ji dělají ženštější," upřesnil. Na paškál si vzal i Jitku Molavcovou. "Když jsem ji poznal, měla hodně krátké a do světla promelírované vlasy. Nechali jsme je růst a vrátili se k barvě, která je pro ni přirozenější," upřesnil.

I když Zapoměl vypadá trochu jako despota, má ho v oblibě řada klientek z řad celebrit. "Rád bych upozornil, že všechny za moje služby platí," dodal VIP kadeřník. Radikální změny účesu a barvy všeobecně nedoporučuje. "Příroda nám nadělila, co sama uznala za vhodné. My to můžeme jen o chlup vylepšit," říká.

Důkazem toho, že výjimka potvrzuje pravidlo, jsou dvě jeho zákaznice. Zpěvačku Janu Fabiánovou odbarvuje téměř do škály duhy, Sandře Novákové zase schvaluje ztmavování vlasů. "Tmavá barva u ní vyrovnává křehkost a jemnost. Za deset let možná začneme zesvětlovat," vysvětlil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám