Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá přítelkyně hraběte Domenica Martucciho (47) Eva Feuereislová (23) má pěvecké ambice. Dokonce se přihlásila do soutěže SuperStar, kde chtěla písničkou Zhasněte lampiony ukázat, jaký talent v ní dříme. A porotci se nestačili divit.

Jedni jí prý říkají, že zpívá skvěle, další by byli radši, kdyby mlčela. Třiadvacetiletá blondýnka, která byla v době castingu partnerkou Domenica Martucciho, s nímž se ale vzápětí kvůli jeho podivnému chování rozešla, se rozhodla všem pochybovačům dokázat, že je minimálně průměrnou zpěvačkou.

To se jí ale bohužel moc nepovedlo, můžeme-li soudit podle výrazů poroty a následného prohlášení Ondřeje Soukupa, že by mohla postoupit jen tehdy, kdyby byl jejím přítelem Mike Tyson a hrozilo by, že jim přijde rozbít ústa, když ji nepustí dál.

Posuďte sami, kolik pěveckého nadání v sobě dívka, jež by se velmi ráda osobně setkala s Ivetou Bartošovou, se kterou by si mohla popovídat mimo jiné o hlasových peripetiích i společném exmilenci, má...

Reklama

Další články

Načítám