Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě donedávna zdrcená Demi Moore (61) mládne před očima. Utrápený výraz ve tváři, ztrhané rysy a oblečení vhodné na smeťák jsou minulostí a jak je vidět, Demi chytila druhý dech. Herečka byla v neděli fotografy přistižena, jak odlétá z letiště v Los Angeles a vypadala báječně. Přestože si oči, které bývají oknem do duše, kryla slunečními brýlemi, patrné bylo, že už není jen kost a kůže a i její pleť působila velmi svěžím dojmem.

Herečka, která v listopadu oslaví padesátiny, je jako vyměněná. Na letišti byla k vidění v bledě modrém svetříku, džínách a lodičkách na velmi vysokém jehlovém podpatku. Demi tak o sebe opět začala dbát. Donedávna totiž obouvala převážně pohodlné, ale ne příliš sexy placaté ‚kristusky‘.

Moore se začala psychicky hroutit poté, co se minulý rok přišlo na nevěru jejího manžela Ashtona Kutchera (46). Oba se sice snažili po čase k sobě opět najít cestu a Demi byla dokonce ochotná dát nevěrníkovi druhou šanci, ale Ashton si mezitím začal s hereckou kolegyní Milou Kunis, s níž milostný románek dlouho tajil. Demi byla prý vzteky bez sebe, když se o jejich vztahu dozvěděla. Nyní se ale u Demi evidetně blýská na lepší časy...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám