Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anife Vyskočilová (50) ve středu poprvé mohla sundat zpevňující podprsenku a vyrazit do společnosti v šatech s bujným výstřihem. Anife je po plastické operaci prsou a nyní se konečně novými silikonovými trojkami mohla pochlubit.

"Jsem dnes poprvé nahoře bez. A jsem nadšená. Předtím holky skákaly a teď jsou na svém místě. Nemusím s holkama chodit na procházku a konečně jsou tam, kde mají být," prozradila s úsměvem Anife, která má stále stejnou velikost, jen si ňadra nechala upravit.

"Po porodu syna jsem myslela, že se mi prsa zpevní. Ale nic. Nefungovaly ani různé mastičky. Tak jsem šla po 22 letech k doktorovi a nechala si to dát dohromady," prozradila Super.cz. "Mým požadavkem bylo, že nechci stojací prsa. Chtěla jsem, aby vypadala přírodně. Aby chlap, když na ně sáhne, neměl blbý pocit," upřesnila.

Její přítel Vernes zatím nová ňadra v celé jejich kráse neviděl. "Já byla na cestách, on na obchodní cestě. Uvidí je teď na horách," řekla Anife.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám