Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Míša Nosková (41) neustále zdokonaluje svou krásnou postavu. Nejprve zhubla neuvěřitelných 20 kilo a nyní začala bojovat proti strašákovi všech žen - celulitidě.

„Je sice hezké, že se mi podařilo tolik zhubnout, ale ráda bych měla krásně zpevněnou postavu bez povadlé kůže a celulitidy, a tak jsem se rozhodla podstoupit zákrok na prestižní klinice estetické medicíny,“ prozradila Super.cz zpěvačka.

Pod dohledem MUDr. Ivany Němečkové, která nedávno zkrášlila například zpěvačku Petru Janů a má v péči i další významné celebrity, podstoupila Míša léčebnou kúru pomocí technologie HIFU, která bezbolestně pomáhá docílit ideální postavy odstraněním přebytečných tukových zásob a zpevněním povadlé kůže.

Před sebou má ještě několik léčebných kúr, ale už teď je spokojená. „Na takovém zákroku jsem byla poprvé a musím říct, že už na začátku mám pocit, že je to vidět. Navíc to není vůbec bolestivé, celou dobu jsem si myslela, že po mně paní doktorka roztírá gel a přitom už probíhal samotný zákrok,“ vyprávěla nadšená zpěvačka.

Nosková se samozřejmě nespoléhá jen na pomoc estetické medicíny. Pravidelně běhá a snaží se jíst pokud možno zdravě. Kromě péče o vysněné křivky má spoustu práce s natáčením nového cédéčka, které by chtěla vydat už příští rok na jaře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám