Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Nikola Zvěřinová se před čtyřmi měsíci vdala za slavného účastníka první řady reality show VyVolení, dýdžeje Petra Zvěřinu. V manželství jim to klape. "Jsem šťastnější než kdykoli předtím," svěřila.

"Ideální je, že mě Petr konečně poslouchá a přenesli jsme se přes všechny možné hádky o ptákovinách. Oba víme, že spolu chceme zůstat do konce života a zestárnout spolu, tak proč si to kazit malichernostmi," míní bývalá modelka, která Petra loni opustila kvůli jinému muži, ale vrátila se k němu a on ji požádal o ruku. Svatba pak byla do měsíce.

Nyní se Nikola věnuje práci v gastronomické produkci a je to pro ni džob snů. Jediné, co jí ještě chybí ke štěstí, je miminko. "Už před čtyřmi roky jsem vysadila antikoncepci, tak doufám, že i to přijde. Když to bude hned, rozhodně se nebudu zlobit. Ale nejlepší by to bylo tak za dva roky, už kvůli té mé nové práci," vysvětlila Nikola.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám